Deco Timen oma blogiTervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy jatkossa niin kauden sisustustrendejä kuin uutuustuotteiden esittelyjä ja sesonkiin liittyviä juttuja. Ensimmäisen kirjoituksen aiheena saa kunnian olla syksyn trendit, jotka vaikuttavat Deco Timen valikoimaan.

Alkusyksyn kohokohtiin kuuluu messuilla käyminen. Sieltä haen inspiraatiota verkkokaupan tuotevalikoimaan, katsastan uudet trendit ja vaihdan kuulumisia alan ammattilaisten kanssa. 
Tässä tulee parhaat palat Ruotsin sisustusmessuilta Formexista sekä Habitaresta. 

Messuilla kulkiessa ei jäänyt epäilystä, mikä on kauden ehdottomasti kovin materiaali sisustamisessa.  Sehän on itseoikeutetusti ihana sametti! 
Messuilla samettia löytyi sohvista, verhoista ja sisustustyynyistä. Myös asusteet ja vaatteet ovat tällä hetkellä trendikkäitä samettipinnalla.

Syksyisin värit sisustukseen poimitaan luonnosta. Tänä syksynä paletista löytyy voimakkaita murrettuja värejä. Okran keltaista, vihreitä eri sävyissä sekä terrakottaa  ja viininpunaista. Lisäksi sininen sekä vaaleanpunainen ovat pinnalla. Trendikkäitä materiaaleja ovat rottinki, metalli, keramiikka, turkis, puu ja edelleen myös marmori. 
Kalusteista tarjoiluvaunut sekä samettiset nojatuolit ja rahit olivat vahvasti esillä messuilla. Kalusteiden muotoilussa yksinkertaisuus on valttia. 
Ja tietenkin ne viherkasvit, viherkasvit koreissa ja keramiikkaruukuissa. Ihana yksityiskohta, joka tuo sisustukseen kodikkuutta ja raikkautta.
Murretut maanläheiset sävyt ovat osa syksyn väripalettia. Kuva Formexin trendinäyttelystä.
Lasiruukut ovat monikäyttöisiä. Kukkien ja asetelmien lisäksi ne toimivat hyvin myös kynttilälyhtyinä.
Metallitarjottimet luovat kaunista ilmettä myös seinäkoristeena. Kuva Affarin osastolta Formexista. P.S näitä kaunokaisia löytyy verkkokaupasta täältä
Nordalin osastolla Formexissa esillä oli kauden trendeistä mm. kultaa, sinistä ja sulkia.
Tähän tuoliin tekee mieli istahtaa. Tutustu tuoliin tarkemmin täältä.  Verkkokaupastamme löytyy myös taustalla näkyvä tarjoiluvaunu ja hyllykkö.
Sekä sisustuksessa että asusteissa on isompi ripaus luksusta. Kuva on otettu Formexin trendinäyttelystä.
Selkeälinjaiset pöydät yhdistettynä metalliin ja tummaan tai kirkkaaseen lasiin ovat pinnalla nyt. 
Penkki yhdistettynä sängynpäätyyn luo mielikuvan korkeaselkäisestä sohvasta. 
Tämä tuoli saa jo odottamaan kesää.Rehevä moniulotteinen kukkakimppu somistaa syyskodin. Kuva on otettu Habitaren trendinäyttely Signalsista.
Myös Habitare tarjosi samettia, metallia ja murrettuja sävyjä.
Syksyyn lämpöä tuovat takkatulen lisäksi pehmeät värit ja materiaalit.
Tummansininen yhdistettynä vaaleanpunaiseen ja kultaan on herkullinen yhdistelmä. Ja mikä tapetti, aivan ihana! Kuva on otettu Habitaren trendinäyttely Signalsista.

Kommentit

  1. Herkullisia värejä, kauniita tuotteita..👍👍

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, lämpöä ja inspiraatioita! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset